Overige diensten

Kennis delen is leuk!

Na bijna 20 jaar ervaring met leegstandbeheer willen wij onze opgedane kennis en ervaring delen over de inrichting en de kwaliteit van het (West-Europese) leegstandbeheer landschap. Graag leveren wij een bijdrage aan het realiseren van betere modellen voor het verder verduurzamen van incourant maatschappelijk vastgoed in combinatie met het vinden van innovatieve en intelligente tijdelijke oplossing in een structureel overspannen woningmarkt.

Management & advies

Ons team is beschikbaar op interim- of detacheringsbasis voor de volgende activiteiten:

 • Coaching en advies omtrent leegstandbeheer strategieën;
 • Coaching en advies omtrent werkwijze tijdelijke verhuur;
 • Realisering van ‘agile’ operationele procedures en processen; en
 • Ondersteuning bij juridische leegstand kwesties.

SOS! Second Opinion Scan Leegstandbeheer

Je werkt al jaren met dezelfde leegstandbeheerder(s). En je vraagt je af of het niet anders of beter kan worden uitgevoerd. Is het beheer wel veilig? Is er aandacht voor duurzaamheid? Worden de tijdelijke gebruikers fatsoenlijk behandeld? Worden de wettelijke contract kaders wel gevolgd? Enzovoorts. Met onze bijna 20 jaar ervaring op alle werkgebieden van leegstandbeheer diensten in meer dan 6 Europese landen bieden zetten wij graag onze deskundigheid voor je in door het organiseren van een Second Opinion Scan, onze SOS!. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.

Woning en woonruimte APK

Een steeds groter deel van de bestaande woningvoorraad in ons land vertoont installatietechnische gebreken. Dit blijkt zowel in de praktijk, als uit onderzoek. Tegelijk is de hoeveelheid apparatuur en installaties in woningen in de laatste decennia enorm gestegen. Waar we vroeger genoeg hadden aan een enkel stopcontact, hebben we nu een berg stekkerdozen achter de kast liggen, we hebben zonnepanelen, klimaatinstallaties en domotica. Daarmee neemt de kans op brand door bijvoorbeeld kortsluiting ook toe. Volgens Brandweer.nl overlijden jaarlijks 35 mensen door brand in een woning. Daarnaast melden zich jaarlijks 620 mensen bij het ziekenhuis met letsel door een woningbrand. Eén van de belangrijkste oorzaken van de woningbranden is onvoorzichtig gebruik van elektrische apparatuur. Het Kiwa meldt dat 53% van de ongelukken met elektriciteit thuis plaatsvindt bij de meterkast of wasdroger. En bij 24% van de ongelukken met elektriciteit thuis vallen slachtoffers. Zij overlijden of hebben rookvergiftiging of brandwonden. Gemiddeld elf personen komen volgens CBS in Nederland per jaar om door koolmonoxidevergiftiging. En de Nederlandse ziekenhuizen melden dat jaarlijks bijna 150 Nederlanders in het ziekenhuis worden behandeld vanwege koolmonoxidevergiftiging.

Tijdelijke inhuur vastgoedbeheer

Eendracht Vastgoedbeheer beschikt over toegewijde, resultaatgerichte ondernemende managers met een uitgebreide staat van dienst in het ontwikkelen van en leidinggeven aan strategische bedrijfskundige en (inter)nationale sales en marketing initiatieven in een constant veranderende omgeving. Zij blinken uit in het optimaal op elkaar afstemmen van de bedrijfsstrategie, de omzet en de (winst)groei doelen om zo het gewenste stakeholders rendement te realiseren. Wij zijn bewezen succesvol op het gebied van werving en training van teams en het trainen van deze teams in leiderschap en groei binnen de organisatie. Onze expertise is op alle gebieden van bedrijfsontwikkeling en dagelijkse bedrijfsvoering, van kostenbeheersing en het maximaliseren van omzet en winst tot het versterken van teams om de bedrijfsbrede prestaties te optimaliseren. Neem vrijblijvend contact met ons op over een van de onderstaande expertisegebieden.

Expertisegebieden

 • Strategische planning en implementatie
 • Kostenbesparing en -vermijding
 • Turnaround/crisis management
 • HR wervings- en selectie-initiatieven
 • Contractontwerp en – onderhandelingen
 • Budget management
 • Behalen en overtreffen van salesdoelen
 • Bedrijfsvoeringsanalyse/ procesverbetering
 • Ontwikkelingsprogramma’s voor personeel
 • Teambuilding en leiderschap