Kerstactie 2019

Welkom op de informatiepagina over de Grote Kerstactie van Eendracht Vastgoedbeheer & Management BV.

Onder het motto: “Eendracht maakt kracht”, starten wij onze Kerstactie 2019 die tot 31 december 2019 zal lopen. 

Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig. In ruil voor het tijdelijk beheren van jouw leegkomende of leegstaande vastgoedproject(en), doneert Eendracht 50% van de eerste maandomzet van deze projecten aan een door jou gekozen goed doel. Je kunt ervoor kiezen om zelf een goed doel aan te dragen, of kiezen voor een donatie aan één of meer van onderstaande goede doelen.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Deze actie loopt tot en met 31 december 2019;
  • Het projectbeheer heeft een looptijd van ten minste drie maanden;
  • 50% van de eerste maandomzet van het aantal overeengekomen te plaatsen bewoners wordt gedoneerd aan het goede doel naar keuze;
  • De opdrachtgever kan voor een eigen en/of de door Eendracht geselecteerde doelen kiezen. 50% van de eerste maandomzet van het betreffende project wordt dan pro-rato verdeeld over de opgegeven goede doelen;
  • Voor het einde van het eerste kwartaal 2020 zal Eendracht terugkoppeling gegeven over de resultaten van deze actie aan de deelnemende opdrachtgevers.
Dus, ben je op zoek naar de meest effectieve – veelal GRATIS – beveiliging van jouw leegkomende of leegstaande pand tegen risico’s als kraak, vandalisme, technisch verval, enz.? Kies dan voor tijdelijk beheer door Eendracht en bezorg iemand een glimlach door jouw deelname aan onze Kerstactie.
 
De onderstaande goede doelen zijn door Eendracht uitgekozen voor de Kerstactie 2019. Wil je meer te weten komen over deze goede doelen? Klik dan op hun logo.

Meedoen aan de Kerstactie?

Om mee te kunnen doen aan de Kerstactie kun je direct reageren door ons te bellen op 06 103 960 45 of door je contactgegevens in te vullen op het onderstaande formulier, waarna wij direct contact met je op zullen nemen.